CONDITIETEST

Test je uithoudingsvermogen en ontvang trainingsadvies


Loop jij wel eens hard? Fiets jij in een groep? Of train je voor jezelf? Wil je wel eens weten of je goed bezig bent? Hoe is het met je uithoudingsvermogen gesteld?

Geef je op voor een uithoudingsvermogentest bij Fit op Maat!


Hardlopen

De test bestaat uit 4x6 minuten hardlopen. Uiteraard doe je eerst een warming-up. Binnen enkele dagen ontvang je via de mail de uitslag van je test met daarbij een trainingsadvies. Met dat trainingsadvies kun jij zelf nog gerichter trainen waardoor je sneller en fitter wordt.

Wanneer: Op afspraak.

Kosten: 49 euro individueel. Met je trainingsmaat 35 euro p/p en vanaf 3 personen 25 euro p/p. Dit is inclusief trainingsadvies met hartslagzones.


Fietsen

De test bestaat uit een 20 minuten FTP test op een Wattbike. Deze test is binnen. Voor de test doe je eerst een w-up op de Wattbike. Aansluitend fiets je 20 minuten zo snel mogelijk.

Wanneer: Op afspraak

Kosten: 49 euro.


Opgeven voor 1 van de tests doe je door op aanmelden training te klikken en je gegevens in te vullen en op te sturen. Of door te bellen naar 06-37404608.


Voor meer informatie over en inschrijven trainingsbegeleiding kunt u mailen naar fitopmaat@ziggo.nl of bellen naar 06 374 04 608


fitopmaatonline.nl