Langedijker Walk


https://inschrijven.nl/formulier?id=2016052150289&ag=j&tl=nl

6e Langedijker Walk

Zondag 26 mei 2019!

 

Fit op Maat organiseert alweer de 6e editie van De Langedijker Walk. Dit keer op zondag 26 mei 2019.

 

De definitieve routes zijn inmiddels bekend.  De korte route is 12,5 km zijn en de lange route ongeveer 20 km.

 

Voor de lange route kan worden gestart tussen 9.00-9.30 uur, de korte route kan starten tussen 9.00-10.30 uur. Tijdens de wandeling wordt er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer die de wandeling volbrengt na de finish een leuke streekgebonden attentie en een kopje koffie of thee.

Start en finish is in Restaurant De Burg aan de Dorpsstraat 571 in Noord-Scharwoude. De kosten van deze wandeltocht bedragen voor de 12 en 20 km € 8,00. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis met een volwassene meelopen.

U krijgt bij voorinschrijving:

* Een prachtige wandelroute!

* Kopje koffie of thee voor de start of na afloop in De Burg

* Flesje water voor onderweg.

* Verzorging langs de route.

* Een Goodie Bag

* Tevens steunt u met uw inschrijving het goede doel: Team Roparun Langedijk

 

Inschrijving op de dag zelf is ook mogelijk. U betaalt dan dezelfde bedragen, maar krijgt geen verzorging en geen Goodie Bag.

 

Voorinschrijven middels een mailtje naar fitopmaat@ziggo.nl met je naam en het aantal personen en de te wandelen afstand. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail. Op de dag zelf krijg je, nadat je je hebt aangemeld en betaald, in restaurant De Burg de startbescheiden. Voor meer informatie kun je mailen naar fitopmaat@ziggo.nl of bellen naar 06 374 04 608 .

 

 

fitopmaatonline.nl