Langedijker Walk

https://inschrijven.nl/formulier?id=2016052150289&ag=j&tl=nl

5e Langedijker Walk

Zaterdag 26 mei 2018!

 

Fit op Maat organiseert alweer de 5e editie van De Langedijker Walk. Dit keer traditioneel weer op de zaterdag en wel op 26 mei 2018.

 

De definitieve routes zijn bekend. De tocht is niet geschikt voor rolstoelen. Er moeten namelijk enkele veehekken en smalle bruggen worden gepasseerd. In verband met schapen kunnen er ook geen honden meelopen. De organisatie is er wederom in geslaagd om 2 leuke routes samen te stellen! De korte route is ongeveer 11 km en de langere route is 20 km.

 

Voor de lange route kan worden gestart tussen 9.00-9.30 uur, de korte route kan starten tussen 9.00-10.00 uur. Tijdens de wandeling wordt er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer die de wandeling volbrengt na de finish een leuke streekgebonden attentie en een kopje koffie of thee.

Start en finish is in Restaurant De Burg aan de Dorpsstraat 571 in Noord-Scharwoude. De kosten van deze wandeltocht bedragen bij voorinschrijving voor de 10 km € 8,00 en voor de 20 km €10,00. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis met een volwassene meelopen.

U krijgt bij voorinschrijving:

* Een prachtige wandelroute!

* Kopje koffie of thee voor de start of na afloop in De Burg

* Flesje water voor onderweg.

* Verzorging langs de route.

* Een Goodie Bag

* Tevens steunt u met uw inschrijving het goede doel: Team Roparun Langedijk

 

Inschrijving op de dag zelf is ook mogelijk. U betaalt dan dezelfde bedragen, maar krijgt geen verzorging en geen Goodie Bag.

 

Als je je hebt vooringeschreven ontvang je een bevestigingsmail. Op de dag zelf krijg je, nadat je je hebt aangemeld, in restaurant De Burg de startbescheiden. Voor meer informatie kun je mailen naar info@fitopmaatonline.nl of bellen naar 06 374 04 608 .

 

 

fitopmaatonline.nl